Erkend bedrijf


Als bedrijf wil je laten zien dat je goed werk levert. Dat kunnen we van de daken schreeuwen omdat we vaak op een hoogwerker staan, maar liever laten wij ons onderscheiden door een onafhankelijke organisatie. De Federatie van Ondernemers in het Schilders-, Afwerkings-, en Glaszetbedrijf (FOSAG) heeft de AF-erkenningsregeling. Met deze erkenning kunnen vakbekwame bedrijven zich laten onderscheiden.

AF-erkenning


Jaarlijks houdt een onafhankelijke organisatie een uitvoerige inspectie bij zo'n bedrijf. Roosma Schilders heeft de AF-oorkonde, zowel voor het schildersbedrijf als voor het glaszettersbedrijf. Door deze AF-erkenning kunnen wij voor uw beglazing bijvoorbeeld een extra garantie bieden van vijf jaar.

Uw voordeel


Roosma Schilders is een AF-erkend bedrijf. Voor u betekent dat simpel gezegd dat u met een vakbekwaam bedrijf zaken doet. Het staat vooral voor kwaliteit. Zijn er onverhoopt klachten, dan kunt u terecht bij een geschillencommissie. De stichting AF heeft bovendien een garantieregeling en de leveringsvoorwaarden van een bedrijf dat AF-erkend is, gaan volgens Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Concreet? Meer zekerheid voor onze consumenten en zakelijke partners.

Specialiteiten


Route via Google


Uw vertrekpunt (plaats, adres of postcode):